pátek 6. července 2012

Ranní zavařování

Nevím, jestli je to normální, ale i o svátek vstávám v šest ráno a samozřejmě už vymýšlím, co by se dalo za celý den stihnout. Nejdříve si ale vychutnám tradiční ranní procházku po zahradě. Zjistila jsem, že ten rybíz už opravdu potřebuje otrhat. Tak jsem si řekla, dobrá, otrhám ho a potom bych mohla udělat marmelády...


ale má druhá polovička ještě spí, tak co bych ho alespoň neočistila....
ještě stihnout umýt a připravit sklenice...
Pořád ještě spí...no tak co bych se do těch marmelád rovnou nepustila....


a hurááá marmelády jsou na světě. Udělala jsem jak z červeného rybízu na vánoční pečení, tak i z černého, abychom měli v zimě nějaké vitamíny...
Tak a teď mohu jít připravit snídani :0)))).......


2 komentáře:

  1. Adélko, tenhle příspěvek by se mohl jmenovat "zatím, co si spal..." Taky nevydržím dlouho spát...
    Marmeládky se budou hodit a moc chválím tu židli, parádní renovace!
    Hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Hi, Adela! These berries and jams look yummy :o) Thank you for sharing :o) I almost forgot about that I need to make my jam this year XD
    Happy weekend
    love
    Natasha

    OdpovědětVymazat