úterý 30. dubna 2013

Kuchyňková - další část

Jsem nadšena, že mohu vyfotit naši dodělanou kuchyň (tedy když pominu myčku, která je ale hudba budoucnosti :0)). Je to nádhera, když při vaření nemusím hledat vařečku, misku nebo mouku, což dříve v naší pidi kuchyňce bylo hrozné. Dokonce jsme už vařili i velký nedělní oběd pro celou rodinu - tedy sestra, já jsem spíše na to pečení a
ona si to u mě tak pěkně užívá, že jsem ráda, když uvaří nějakou českou klasiku.

Do kuchyně mi dorazily i krásné koberečky od Šárky - Ma Maison Blanche, čímž velmi děkuji.







Dnes dorazily i krásné látky v šedivé barvě. Myslela jsem, že z nich našiju tašky, ale asi budou malému do postýlky...a neodolala jsem novému hrnečku od GG - ještě že jsem těhotná, v tomto období je mi od manžílka vše dovoleno :0)))..

 Přeji krásný den, já jdu něco tvořit...
Ada

pondělí 29. dubna 2013

Postýlkovo - pokojíčková


Už jsem se konečně dostala k tomu, abych začala natírat Bertíkovi postýlku. Mám sice zatím jen první díl, ale už to je pokrok :0).


Už se nám také začínají rýsovat nové kousky nábytku v pokojíčku. Máme skříň i s pár poklady a neodolala jsem a pořídila jiné než Ikeácké úchytky...


Už se těším, jaký bude v tom svetříku frajer...
hezký den
Ada

čtvrtek 25. dubna 2013

Mateřská

už přes dva týdny jsou na mateřské a zatím jsem se nezastavila. Pořád jen peru, žehlím a připravuji věci pro malého. Nejraději mám otázku, jestli už se doma nenudím :0). Konečně jsem si našla čas, abych udělala pár fotek a mohla se trochu pochlubit.
Kolébka pro malého je již připravená, bohužel je půjčená, takže ji nemohu natřít na bílo, jak je mou oblibou...



začala jsem také vyšívat nový obrázek, polovinu už mám za sebou. Jen mě otékají prsty, takže jehlu moc dlouho neudržím..


a při tom všem mě ještě hlídá Teodor...


Přeji všem pěkný den, já si ho jdu užít na zahrádku a možná něco i nafotím...
Ada